Skip to main content
WinkelmandClose Cart

Beste mensen,

Bij deze willen we jullie graag een update geven over de status van onze ‘Beer Geeks Beat ALS’ actie van dit jaar.

Normaal gesproken zouden we al begonnen zijn met de actie en waren we vorig jaar rond deze tijd al een flink eind op weg. Hoe zit het dan nu met de Beer Geeks Beat ALS actie 2021-2022? We zullen jullie in deze eerste update dit in een notendop uitleggen.

Er komt dit jaar een Beer Geeks Beat ALS ‘light’ editie. Dit wil zeggen dat er dit jaar geen ALS bier gebrouwen zal worden. Dit heeft meerdere redenen maar dat is voor nu niet van belang om te benoemen. Uiteraard willen we de actie natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dus gaan we zeker nog het een en ander organiseren.

Zoals jullie wellicht meegekregen hebben (zo niet, ga dan gauw naar www.hollandcraftbeer.nl/adventskalender.html) is er ook dit jaar weer een Beer Geeks Beat ALS adventskalender. Deze is reeds online gekomen en deze kun je momenteel alvast bestellen. Deze adventskalender zal dan in December naar je toe komen. In deze box vind je 24 verschillende brouwerijen die wij allemaal stuk voor stuk heel tof vinden en een warm hart toedragen. Heel veel van deze bieren zullen nog nooit eerder uitgebracht zijn en worden speciaal voor deze box gebrouwen. Van deze adventskalenders gaat €15,- per box naar onze Beer Geeks Beat ALS actie ’21-’22.

Er zullen nog meer van dit soort acties opgezet worden, binnenkort zullen jullie daar meer van horen!

Ook gaan we onze Facebook pagina; BR&AFC (Beer Raffles & Auctions For Charity) weer een nieuwe boost geven. Op deze pagina organiseren wij loterijen (raffles), bestaande uit aangeboden bierpakketten of biergerelateerde producten die allen ten goede komen voor Stichting ALS.

Ben je nog geen lid van deze pagina stuur dan Alex de Vries of Ferry Wijnhoven een berichtje op Facebook en zijn zullen ervoor zorgen dat je toegevoegd wordt.

Heb je iets voor op die pagina, vind je het nou leuk om in de spotlight te komen daarmee en meteen het goede doel te steunen? Laat in dat geval ook even een berichtje achter bij Alex de Vries. Hij zal ook dit jaar weer hard aan de slag gaan voor deze pagina. Samen met Florian Metz die aan de achterkant van de pagina staat, zullen ze weer keihard hun best doen het vlekkeloos te laten verlopen en de pagina wederom tot een daverend succes te maken. We zoeken dus nog pakketten voor op de BR&AFC pagina die we kunnen rafflen waarvan nogmaals alle opbrengsten naar onze actie gaan.

Heb je zelf nou iets waarvan je denkt dit vind ik leuk om te doen, dit kan zijn; statiegeld bonnetjes verzamelen bij je lokale supermarkt, Beer Geeks sokken maken en verkopen, je kunt het zo gek niet bedenken maar alles wordt gewaardeerd! Zoals elk jaar, we doen dit met zijn allen! Bedenk iets, zet iets op touw, laat het weten en we gaan er iets grandioos van maken.

Ondanks dat er geen ALS bier komt en het dus een ‘light’ versie zal worden, hebben we er onwijs veel zin in en gaan we keihard ons best doen. Begin volgend jaar, ergens rond eind februari/ maart zullen we de einddatum van de actie zetten. Momenteel is deze is nog niet bekend.

We gaan er weer een fantastische actie van maken!