Skip to main content
WinkelmandClose Cart

We sloten 2021 met een knaller af!! ๐Ÿฅณ๐Ÿป
Net voor het nieuwe jaar ging onze actie de magische grens van โ‚ฌ20.000,- over! Mede door de fantastische raffles op de BR&AFC pagina maar ook door de geweldige Beer Geeks Beat ALS adventskalender waar we in december van hebben kunnen genieten! ๐Ÿป

We zijn ontzettend trots op en dankbaar voor alle partijen die deze kalender mede mogelijk gemaakt hebben, wat geresulteerd heeft in de geweldige opbrengst van โ‚ฌ7310,00!!
DANK daarvoor!!! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿงก We vinden jullie allemaal helden!! ๐Ÿ˜€

Hieronder verteld @Marc Menue van Holland Craft Beer over de totstandkoming van het de adventskalender.

“We hebben vandaag de eindstand opgemaakt van de aktie Beer Geeks Beat ALS Adventskalender 2021 en dit bedrag gedoneerd aan ALS Nederland. Daar waar we vorig jaar een mooie bijdrage konden doneren van Euro 2.400, hadden we de lat dit jaar heel erg hoog gelegd: Euro 15.000. Dit doel hebben we helaas niet gehaald. Mede door het grote aanbod aan Adventskalenders dit jaar, was er nogal wat concurrentie. En we moesten een tandje bij zetten ten opzichte van 2020. Ik ben niet voornemens om het doelbedrag volgend jaar te verlagen, dus ik hoop dat we met de versie van dit jaar iedereen hebben overtuigd om volgend jaar sowieso voor de Beer Geeks Beat ALS Adventskalender 2022 te gaan. Je doet er goed mee!!

We hebben dit jaar om te beginnen een bijzonder groepje brouwers aangeschreven en nagenoeg allemaal waren ze bereid iets speciaals te brouwen voor de kalender van 2021, waarvoor grote dank!

Met een groep mensen van Holland Craft Beer, Beerware.nl, Mout & Stout en van mijn eigen team bij brouwerij Dutch Bargain hebben we de schouders eronder gezet. Brainstormen over hoe we de opbrengst zo hoog mogelijk konden maken. Het Marketing team heeft kosten noch moeite bespaard met filmpjes/FB en Insta posts/contact met de brouwers/bedenken van ludieke posts. De brouwers hebben allemaal een mooie prijs ter beschikking gesteld en niet te vergeten de leuke filmpjes. En niet te vergeten met Ferry Wijnhoven als klankbord vanuit de Groep.

En dan heb ik Braumarkt Nederland en The Swaen benaderd of zij niet een mooie hoofdprijs ter beschikking wilden stellen. En dat deden ze zonder blikken of blozen: Een heuse brouwinstallatie voor thuis met fermentatietank en een starterspakket. Geweldige dank aan hen.

Uiteindelijk hebben we 395 adventskalenders verkocht met een directe donatie van Euro 5.925,00. De Golden tickets hebben nog eens Euro 1.382,50 aan donaties opgeleverd. Per saldo hebben we vandaag Euro 7.310,00 over mogen maken naar Stichting ALS Nederland.

En dat is dankzij degenen die een Adventskalender hebben gekocht en de vele mensen die nog extra Golden tickets kochten. Dank jullie wel!

We willen iedereen een hele fijne, gezonde en veilige jaarwisseling wensen met mooie bieren nog dit jaar en vooral ook in t nieuwe jaar.

Team Beer Geeks beat ALS Adventskalender 2021”