Skip to main content
WinkelmandClose Cart

Zaterdag 26 maart 2022 was de laatste dag van de actie Beer Geeks Beat ALS 2021/2022. De actie werd dit jaar afgesloten met een toffe veiling tijdens het Bier en Big | End of Winter-festival in Eindhoven. De veiling werd gehost door niemand minder dan onze eigen veilingmeester Ferry Wijnhoven. Er werd enthousiast geboden op diverse prachtige bierpakketten maar ook andere veiling items, zoals een dagje brouwen en een bierdiner, brachten mooie bedragen in het laatje! Het totaal bedrag van de veiling was 3355 euro. Nadien is de cheque met een eindbedrag van €35.140,- overhandigd aan Marian van Eldik van Stichting ALS Nederland.

Beer Geeks Beat ALS “Light¨ editie

De Beer Geeks Beat ALS- actie was dit jaar wat compacter van opzet, maar toch is er €35.140,- opgehaald. De Beer Geeks zijn trots op de bierwereld en dankbaar voor de inzet van iedereen die hier – op welke manier dan ook – aan heeft bijgedragen. In 4 jaar is met de actie Beer Geeks Beat ALS bijna 300.000 euro opgehaald voor onderzoek naar deze dodelijke ziekte.

Doneren

De Beer Geeks Beat ALS-actie is afgelopen, maar als je nog wil doneren ga naar de website Stichting ALS en draag je steentje bij.