Skip to main content
WinkelmandClose Cart

Zaterdag 16 september j.l. vond bij Bierproeflokaal In De Wildeman te Amsterdam de ‘Tommie Sjef Ferry Limited Bottle Tasting’ plaats. Met dit evenement, een initiatief van Rick Kempen, is het officiële startschot van dit jaars Beer Geeks Beat ALS gegeven.

Tijdens de ‘Tommie Sjef Ferry Limited Bottle Tasting’ werden er, zoals de naam al doet vermoeden, bieren geproefd van Tommie Sjef. Niemand minder dan Tommie Sjef zelf, was aanwezig om de bieren die geserveerd werden toe te lichten.

Naast deze unieke ‘meet & greet’ met de brouwer, verzorgde Marike van der Werff van Fromagerie Abraham Kef uit Amsterdam, twee bijpassende kazen.

Deelnemers aan dit exclusieve evenement ‘kochten’ hun plekje aan tafel met een minimaal bod van €145,83, waarmee de opbrengst van deze actie voor Beer Geeks Beat ALS zou uitkomen op €3500,-. Dat was op zichzelf natuurlijk al een fantastisch streven, maar de totale opbrengst van deze middag kwam uiteindelijk zelfs uit op €5169,32! De organisatie is alle deelnemers ontzettend dankbaar voor hun genereuze biedingen, aanwezigheid en steun aan onze actie. Los van het prachtige bedrag wat is opgehaald was het ook een uitermate gezellige middag met schitterende
bieren, kazen, verhalen, maar bovenal een top gezelschap. ‘A shared beer really does taste better’!

Wij willen onze hartelijke dank uitspreken aan Bierproeflokaal In de Wildeman, Fromagerie Abraham Kef, Rick Kempen en natuurlijk Tommie Sjef voor de hulp, ondersteuning en sponsering. We hadden ons geen betere start van dit jaar editie kunnen bedenken.

Foto credits:

#1 Ivo Lammers
#2 Ivo Lammers
#3 Ivo Lammers
#4 Gina Bartol
#5 Ferry Wijnhoven
#6 Rick Kempen