Skip to main content
WinkelmandClose Cart

Officiële aftrap Beer Geeks Beat ALS actie ’23/’24 op 16 september in Bierproeflokaal In de Wildeman.

Na de “light editie” van vorig jaar (waarmee we alsnog een fantastisch bedrag ophaalden van ruim €35.000,-🙌🏻🧡) gaan we dit jaar onze actie weer groots aan pakken met onder andere een speciaal en officieel Beer Geeks Beat ALS bier en meerdere raffle pakketten.

Zaterdag 16 september is de officiële aftrap en wordt een speciale variant op de Bottleshare Beauty georganiseerd: de “Tommie Sjef Ferry Limited Bottle Tasting”. Met deze gave actie geven we het officiële startschot van de Beergeeks Beat ALS actie 2023/2024!

Tijdens deze tasting, een initiatief van Rick Kempen, zal Tommie Sjef Koenen zes bieren van – verrassend! – Tommie Sjef laten proeven. Naast deze unieke ‘meet & greet Tommie Sjef’ zal Marike van der Werff van Fromagerie Kef twee bijpassende kazen serveren en presenteren.

Er zijn 24 plaatsen beschikbaar: een plaats aan tafel kost minimaal € 145,83. De minimale opbrengst voor Beer Geeks Beat ALS is daarmee € 3.500,00.

 

Het belooft een unieke én fantastische tasting te worden. ‘\’ (Backslash), Lilly, Druif 2022, Rick’s Rood-Wit en een uniek foederbier uit een bag-in-box, kortom de bieren die geschonken worden zijn zeldzame, en in zeer kleine oplage gemaakte bieren. Sommige bieren zijn zelfs nooit commercieel verkrijgbaar geweest én zullen dat ook nooit zijn. Naast deze bieren is er ook nog een ‘dryhopped mixed round’. In deze mixed round worden de aanwezige deelnemers in vijf groepend verdeeld die elk een ander bier proeven.

Na afloop van de Tommie Sjef Ferry Limited Bottle Tasting zal er nog een veiling van enkele super-speciale flessen zijn, niet alleen van Tommie Sjef. Hier kunnen ook mensen meebieden die geen plaatsje aan de proeftafel wisten te bemachtigen. Ook de veilingopbrengst gaat uiteraard naar Beer Geeks Beat ALS!

Wij zijn ontzettend trots dat we met zo’n prachtig initiatief én bedrag dit jaar Beer Geeks Beat ALS actie mogen aftrappen!

Wil jij ook meedoen en een steentje bijdragen aan de Beer Geeks Beat ALS actie ’23/’24?

Beer Geeks Beat ALS is een actie van alle Beer Geeks tezamen! Jij kunt jouw steentje bijdragen door bijvoorbeeld een bedrag te doneren via https://beergeeksbeatals.alsacties.nl/project/2023-2024, of door zelf een activiteit te organiseren om geld op te halen voor Beer Geeks Beats ALS 2023/2024. Denk aan het organiseren van bierproeverijen, bierwandelingen of iets anders creatiefs. Vorig jaar waren er hele leuke en ludieke acties opgezet en we kijken weer uit naar jullie ideeën voor dit jaar! Ook voor dit soort initiatieven kun je terecht op onze website, of stuur ons een bericht met je idee.